EN GÜZEL CEMRE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
EN GÜZEL CEMRE

Cemre'mizi Sevmiyorsan Doğru Yerdesin!

PortalPortal  HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM]

Go down 
4 posters
AuthorMessage
enfur
Co-Admin
Co-Admin
enfur

Number of posts : 143
Registration date : 2008-02-27

Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Empty
PostSubject: Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM]   Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Icon_minitimeThu 28 Feb - 11:44

Arkadaşlar Cogu Arkadaşlarımızın Msneleri Kırılıyor Ve Geri Almak İcin Bu Resimde Anlatılıyor

Önce Bu Adrese Tıklıyoruz

Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Sdadbb2

Karşınıza " Kullanılabilir dil seçeneği " menusu gelecek. Kullandığınız Msn Messenger dil seçiminiz Türkçe olduğu halde bu adımdan sonrasına yabancı dil kullanarak devam etmeniz gerekiyor.Ne yazık ki Türkçe desteği henüz yok. Biz İngilizce (İngiltere) linkine tıklayarak devam edelim

Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Resm41jg1mslh8

Karşınıza " To get help, first select the service below that has an issue." baslıklı ekran gelecek "standart services" tablosundan yardım alacagınız servisi tıklayın. Biz "MSN Messenger" Servisini seçerek devam edelim.

burada önemli arkadaşlar forumu eksiksiz doldurmanız bura mühim bir nokta

Karşınıza sorununuzu anlatacağınız son bir ekran çıkacak !!
Bu ekranda 2 adet forum yer alıyor 1 numaralı forum yukarıda gördüğünüz gibi!! basit .
2 numaralı forumda ise yetkililerin sorununuzu anlayabilmeleri için bazı ipuçları vermeniz gerekiyor.
Örneğin : Ne tür bir internet bağlantısına sahip olduğunuz , nerden bağlandığınız , firewall kullanıp kullanmadığınız ,bu bilgileri resimdeki gibi tanımlayın. Sorununuzu anlatacak boş kutuya ise " My MSN Messenger account has been hacked by someone. Please help me ! " gibi bir mesaj yazın. Sakın buraya ama ben türküm Türkçe yazarım demen adamlar tınlamaz sizi silerler…

Sayfanın altında yer alan “Submıt” e tıklıyoruz ama unutmayın ki size bir task forum olduğu için bir numara verecekler bunu da not edin.

Evet olay bu bundan sonra size gelecek mail de doğum tarihiniz ay gün tarih ülkeniz gibi sorular gelecek bunları da yaptıktan sonra size mail bilgileriniz ulaşacak ..

Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Iipr9
Back to top Go down
http://www.enfur.blogcu.com
Misafir
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM]   Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Icon_minitimeThu 28 Feb - 13:27

saol cnmm benim cheers
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM]   Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Icon_minitimeThu 28 Feb - 20:09

cemrecholateam wrote:
saol cnmm benim cheers
Back to top Go down
gülhan_cemre
Moderatör
Moderatör

Number of posts : 96
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM]   Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Icon_minitimeSat 1 Mar - 20:57

saol
Back to top Go down
merve_erencik
Emekli Mod
Emekli Mod
merve_erencik

Number of posts : 87
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM]   Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Icon_minitimeSat 1 Mar - 21:05

Sağol canımm Smile
Back to top Go down
*~SiNDy

*~SiNDy

Number of posts : 36
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM]   Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM] Icon_minitimeSun 2 Mar - 15:17

tskler
Back to top Go down

Çalınan Msn'yi Geri Alma[RESİİMLİ ANLATIM]
Back to top 
Page 1 of 1