| EN GÜZEL CEMRE Cemre'mizi Sevmiyorsan Doğru Yerdesin! |
|
| Forum Hakkında Bilgiler [Avatar , imza , profil , şifre ] | |
| | Author | Message |
---|
Misafir Guest
| Subject: Forum Hakkında Bilgiler [Avatar , imza , profil , şifre ] Sun 24 Feb - 18:32 | |
| İmza - Her yazdıgınız mesajın altında cıkan istediğiniz yazıdır , örnek olarak benim her mesajımın altında Daha temiz bir forum icin ... diye devam eden yazı vardır . Bunu Ekranın sol üstündeki Kullanıcı KP ye girip , imzamı değiştir seceneğine basıp düzenleyebilirsiniz.İmzaya resimi seklinde ekleyebilirsiniz . Cok büyük resimler koymamanız forum kirliliği acısından iyi olur . Avatar - Her yazdıgınız mesajda Nickininizin altında cıkan kücük resimdir.Bunuda Ekranın sol üstündeki Kullanıcı KP ye girip , avatarımı değiştir diyerek düzenleyebilirsiniz [ Avatar resminiz 170*170 boyutunda olmalı ve 150kb boyutunu gecmemektedir , nerden anlarım derseniz koyucagınız resme sag klik - özellikler diyip anlıyabilirsiniz ]Önceden herhangi bir avatar var da , baska bir avatar yüklüyorsanız , bir önceki avatar silinir , yeni avatar yüklenir Profil - Profiliniz herhangi bir kullanıcı tarafından sizin görülen bilgilerinizdir . Ekranın sol üstündeki Kullanıcı KP ye girip , Profil değiştir seceneğine basıp düzenleyebilirsiniz . Şifre Değiştirmek - Şifrenizi de aynı sekilde Ekranın sol üstündeki Kullanıcı KP ye girip Şifre değiştir seceneği ile düzenleyebilir,değiştirebilirsiniz . |
| | | Misafir Guest
| Subject: Re: Forum Hakkında Bilgiler [Avatar , imza , profil , şifre ] Sun 24 Feb - 18:36 | |
| |
| | | Misafir Guest
| Subject: Re: Forum Hakkında Bilgiler [Avatar , imza , profil , şifre ] Sun 24 Feb - 18:37 | |
| ben bilmeyenler için yazdım |
| | | cmreji_sllo Emekli Mod
Number of posts : 46 Registration date : 2008-02-24
| Subject: Re: Forum Hakkında Bilgiler [Avatar , imza , profil , şifre ] Sun 24 Feb - 19:43 | |
| sağol.. | |
| | | evrim_cemre Co-Admin
Number of posts : 199 Registration date : 2008-02-23
| Subject: Re: Forum Hakkında Bilgiler [Avatar , imza , profil , şifre ] Sun 24 Feb - 19:53 | |
| | |
| | | merve_erencik Emekli Mod
Number of posts : 87 Registration date : 2008-02-28
| | | | grubumhepsieren Co-Admin
Number of posts : 260 Registration date : 2008-02-28
| Subject: Re: Forum Hakkında Bilgiler [Avatar , imza , profil , şifre ] Thu 28 Feb - 16:54 | |
| bilmeyenler için çok iyi oldu saol cnmm | |
| | | rock girl Mod Adayı
Number of posts : 79 Age : 29 Registration date : 2008-02-25
| Subject: Re: Forum Hakkında Bilgiler [Avatar , imza , profil , şifre ] Thu 28 Feb - 18:35 | |
| saol biliodum | |
| | | | Forum Hakkında Bilgiler [Avatar , imza , profil , şifre ] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|