EN GÜZEL CEMRE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
EN GÜZEL CEMRE

Cemre'mizi Sevmiyorsan Doğru Yerdesin!

PortalPortal  HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

çok komikk fıkralar (kopma garantili)

Go down 
2 posters
AuthorMessage
rock girl
Mod Adayı
Mod Adayı
rock girl

Number of posts : 79
Registration date : 2008-02-25

çok komikk fıkralar (kopma garantili) Empty
PostSubject: çok komikk fıkralar (kopma garantili)   çok komikk fıkralar (kopma garantili) Icon_minitimeTue 26 Feb - 17:03

Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
_________________________________________________________________________________________________________
Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince adam sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım."
_______________________________________________________________________________________________________________
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"
____________________________________________________________________________________________________________
Bir deli bara gidip 4 şeker ve çay istemiş aradan 4 dakika geçmiş 4 şeker daha istemiş.Barmen;
-Bey efendi neden çok şeker atıtyosunuz?
Deli;
-Görmüyo musun, hepsi eriyor.
____________________________________________________________________________________
Arslan, kurt ve tilki ava çıkarlar. Bir geyik, bir koyun ve bir de horoz avlarlar.Arslan, kurda:
- "Şimdi bunları adaletle paylaştırıp sohbetimize tat ver" der.Kurt:
- "Ey cihân şahı, avcıların sultanı!.. Bundan kolay ne vardır... Geyik sizin, koyun benim, horoz da şu zavallı tilkinindir".
Arslan, gök gürlemesini andıran bir sesle kükrer. Kurdu, kan revan içinde yere serer. Tilkiye dönüp:
- "Tez sen paylaştır"der.Tilki:
- "Ey yiğitler ülkesinin tek hükümdarı!.. Koyun sabah kahvaltınız, geyik öğle yemeğiniz, horoz ise sultanıma çerezdir. Arslan:
- "Aferin sana bu adaletli taksimi kimden öğrendin?"
Tilki:
- "Şu yerde yatan kurt kardeşten öğrendim
Back to top Go down
http://avrilciler.topic-board.net
Misafir
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: çok komikk fıkralar (kopma garantili)   çok komikk fıkralar (kopma garantili) Icon_minitimeWed 27 Feb - 8:29

rock girl wrote:
Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
_________________________________________________________________________________________________________
Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince adam sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım."
_______________________________________________________________________________________________________________
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"
____________________________________________________________________________________________________________
Bir deli bara gidip 4 şeker ve çay istemiş aradan 4 dakika geçmiş 4 şeker daha istemiş.Barmen;
-Bey efendi neden çok şeker atıtyosunuz?
Deli;
-Görmüyo musun, hepsi eriyor.
____________________________________________________________________________________
Arslan, kurt ve tilki ava çıkarlar. Bir geyik, bir koyun ve bir de horoz avlarlar.Arslan, kurda:
- "Şimdi bunları adaletle paylaştırıp sohbetimize tat ver" der.Kurt:
- "Ey cihân şahı, avcıların sultanı!.. Bundan kolay ne vardır... Geyik sizin, koyun benim, horoz da şu zavallı tilkinindir".
Arslan, gök gürlemesini andıran bir sesle kükrer. Kurdu, kan revan içinde yere serer. Tilkiye dönüp:
- "Tez sen paylaştır"der.Tilki:
- "Ey yiğitler ülkesinin tek hükümdarı!.. Koyun sabah kahvaltınız, geyik öğle yemeğiniz, horoz ise sultanıma çerezdir. Arslan:
- "Aferin sana bu adaletli taksimi kimden öğrendin?"
Tilki:
- "Şu yerde yatan kurt kardeşten öğrendi4m
Back to top Go down
cmreji_sllo
Emekli Mod
Emekli Mod
cmreji_sllo

Number of posts : 46
Registration date : 2008-02-24

PostSubject: Re: çok komikk fıkralar (kopma garantili)   çok komikk fıkralar (kopma garantili) Icon_minitimeThu 28 Feb - 14:42

hihihi süper baslıktaki gibi koptum:) farao
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: çok komikk fıkralar (kopma garantili)   çok komikk fıkralar (kopma garantili) Icon_minitimeFri 29 Feb - 6:40

hihihi süper baslıktaki gibi koptum:)
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: çok komikk fıkralar (kopma garantili)   çok komikk fıkralar (kopma garantili) Icon_minitimeFri 29 Feb - 21:17

aynen yaaa lol! pale tutuldum güülmekten drunken lol! Embarassed
Back to top Go down
rock girl
Mod Adayı
Mod Adayı
rock girl

Number of posts : 79
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: çok komikk fıkralar (kopma garantili)   çok komikk fıkralar (kopma garantili) Icon_minitimeFri 29 Feb - 21:35

devam ediyorummmm

bir gün deliler hastanesinde yangın çıkmış .herkes kaçmış ama bir deli iki üç kat yukarıda kalmış inmiyor. ne yapsalar aşağı indiremiyorlar. itfaiye nafile! en sonunda iki üç deli kırmızı bi branda getirip germişler. doktorlar sormuş; "neyapıyorsunuz siz?"biri cevap vermiş:"yukarıdaki kendini boğa sanıyor, kırmızıyı görünce aşağı atlıyacak.""vaaay bunlar akıllanıyor galiba "derken yukardaki atlamış. bizim deliler bağırmış:"OLLEEEEY!!"

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

6-0 biten galatasaray fenerbahçe maçından sonra gs li arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der.

Bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır arifin yanına yine -"naber arif" der.

3.gün arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze : -"olum ben bülent len" der.

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Deliler hastahanesinde delilerin bir başkanı varmış.Başkan kaçış planları hazırlamış.
Arkadaşlarına:
-Bu kapıdan çıkacağız.Önce birinci kapıyı,sonra ikinci kapıyı en sonda da üçüncü kapıyı kırıp dışarı çıkacağız,demiş.
Akşam olur.Deliler kaçmaya başlarlar.1. kapıyı kırarlar.2. kapıyı kırarlar.3. kapıyı açık bulurlar.Başkanları:
-Plan bozuldu.Geri dönün.

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Back to top Go down
http://avrilciler.topic-board.net
Misafir
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: çok komikk fıkralar (kopma garantili)   çok komikk fıkralar (kopma garantili) Icon_minitimeFri 29 Feb - 22:07

cmreji_sllo wrote:
Back to top Go down
Misafir
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: çok komikk fıkralar (kopma garantili)   çok komikk fıkralar (kopma garantili) Icon_minitimeSat 1 Mar - 6:46

cem_re wrote:
cmreji_sllo wrote:

aynenn her gün bi daha bi daha sürekli okuyorum haha lol!
Back to top Go down

çok komikk fıkralar (kopma garantili)
Back to top 
Page 1 of 1