| Üye tanıma | |
|
|
Author | Message |
---|
Misafir Guest
| Subject: Üye tanıma Thu 28 Feb - 19:05 | |
| AD: YAŞ: HANGİ İL: EN SEVDİĞİN HEPSİ KIZI: BAŞKA SEVDİĞİN ÜNLÜ(LER): HOBİN: FOBİN: EN SEVDİĞİN KİTAP ADI: KENDİNİ EN İYİ ANLATAN ÜÇ KELİME: YAŞANAN sorundan dolayı özürr!! |
|
| |
grubumhepsieren Co-Admin
Number of posts : 260 Registration date : 2008-02-28
| Subject: Re: Üye tanıma Thu 28 Feb - 21:09 | |
| AD:ece YAŞ:13 HANGİ İL:çorum EN SEVDİĞİN HEPSİ KIZI:eren BAŞKA SEVDİĞİN ÜNLÜ(LER):hepsimmmm HOBİN:herşeyyy FOBİN:örümcek karanlık KENDİNİ EN İYİ ANLATAN ÜÇ KELİME:güzel çekici aşık | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 12:06 | |
| AD:Gizem YAŞ:12 HANGİ İL:Denizli EN SEVDİĞİN HEPSİ KIZI:CEMREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SONRAAAAAA YOSHYMMMMMMMMMM BAŞKA SEVDİĞİN ÜNLÜ(LER):YOK YOK YOKKKKKK SADECE MARİAH CAREY GENELLİKLE YABANCI VE HEPSİ DİNLERİM HOBİN:yemek yemekk..temizlik yapmak (dizideki cemre karakteri kada r değil ama cemre gerçek hayatta dizideki ki kadar temizlikolik değilmiş) FOBİN:portakal mortakall ve sevdiklerimi kaybetmekten çok korkarım !!! EN SEVDİĞİN KİTAP ADI:Pamuk prensesss KENDİNİ EN İYİ ANLATAN ÜÇ KELİME:cemre,yemek,temizlikk!! saol cnmm çok iyi konular açıyorsunn hoşuma gittin bir emekli olarak seni tebrik ediyorum bu arada neden emekli oldumm |
|
| |
*~SiNDy
Number of posts : 36 Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 15:51 | |
| AD:yaqmur YAŞ:16 HANGİ İL:yurtdisi EN SEVDİĞİN HEPSİ KIZI:gülcin yoshy BAŞKA SEVDİĞİN ÜNLÜ(LER):cok var.. HOBİN:hersey FOBİN:hmm.. EN SEVDİĞİN KİTAP ADI:ya cok kitab okudum aklimda tutmadim:D KENDİNİ EN İYİ ANLATAN ÜÇ KELİME:onuda bilmiom:)
Site qercekten cok gslmis | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 16:19 | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 16:20 | |
| bişi sorucam ne alakası var ya bir kere admin oldun hemen herkese bişiler yapıyorsunnn!!! |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 16:27 | |
| seni yine kim admin yaptıı sitede düzgün olmadığından dolayı emekli oldun |
|
| |
evrim_cemre Co-Admin
Number of posts : 199 Registration date : 2008-02-23
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 16:29 | |
| ben yaptım o senden daha çok hak ediyo sabah bakıyorum çevrim içi akşam bakıyom çevrimiçi | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 16:31 | |
| ben okulda olduğumda offlineyım gecenini bir yarısı bu site için logo yaptım her zmn onlinedım tatamammı haksızlık bence sitede doğru düzgün konuşmuyor |
|
| |
evrim_cemre Co-Admin
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 16:33 | |
| cnm kalbini kırmak istemem ama herkezin okulu var sana gelince sende admin oldun diye iyice havalanmaya başladın düzgün konuşmuyon sende | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 17:06 | |
| ya gizemcim sen daha ii biliyosun sende adminsin merak etme pakizecim sende gizemi emekli felan yapma cnm ok |
|
| |
evrim_cemre Co-Admin
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 17:06 | |
| iyide zaten ben yapmadımki mandy yapmış | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 17:11 | |
| ya cnm biliyorum bende sen okulda demiştin ya zaten |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 17:19 | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 17:21 | |
| ya cnm sen uzulme seni çok seviyoruz (pakize ve ben) |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 17:22 | |
| çok saolun ama burda konuşmayalım flood yapmayın diye hakaret yağar şimdi şakaydı tabi |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 17:24 | |
| |
|
| |
merve_erencik Emekli Mod
Number of posts : 87 Registration date : 2008-02-28
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 17:54 | |
| AD: Demet YAŞ: 10 buçuk HANGİ İL: çankırı EN SEVDİĞİN HEPSİ KIZI: Eren BAŞKA SEVDİĞİN ÜNLÜ(LER):Kenan doğulu,yasemin ergene,avril,hilary duff HOBİN:Kitapğ okumak int. girmek FOBİN:Karanlıq EN SEVDİĞİN KİTAP ADI: Heidi KENDİNİ EN İYİ ANLATAN ÜÇ KELİME:Erenci,Sheker,Jadı | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 18:11 | |
| Ad:Buse Yaş:- Hangi il:istanbul en sevdiğin hepsi kızı:cemrem ve erenim BAŞKA SEVDİĞİN ÜNLÜ(LER):tokio hotel HOBİN:Kitapğ okumak int. girmek FOBİN:Karanlıq KENDİNİ EN İYİ ANLATAN ÜÇ KELİME:cadı ama tatlı,şeker ama şeytani,ve sevilen ve sevecen kisilik. |
|
| |
Misafir Guest
| |
| |
CeMreCİ Mod Adayı
Number of posts : 5 Age : 29 Nerden : CemreMİn SEMPtNİden Registration date : 2008-02-29
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 20:25 | |
| | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Fri 29 Feb - 20:26 | |
| hoşgördün cnm |
|
| |
gülhan_cemre Moderatör
Number of posts : 96 Age : 29 Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Üye tanıma Sat 1 Mar - 20:17 | |
| AD:gülhan YAŞ:12 HANGİ İL:denizli EN SEVDİĞİN HEPSİ KIZI:cemre ve yoshy BAŞKA SEVDİĞİN ÜNLÜ(LER): HOBİN:uyumak ve yemek yemek FOBİN:deprem EN SEVDİĞİN KİTAP ADI:mavi saçlı kız KENDİNİ EN İYİ ANLATAN ÜÇ KELİME:cemre,uyku,yemek | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: Üye tanıma Sat 1 Mar - 20:24 | |
| - cemrecholateam wrote:
- sizi çok seviyorummm adminlerim pakizem busem prensesimm
BİZDE SENİ BEBEqim |
|
| |
| Üye tanıma | |
|